[chatbot]
conspect-geel-1536x234
TECHday is voor iedereen die het verschil wilt maken

– Robin van der Beek

ONGEWOON:
De basis van succes is kennis delen. De wereld gaat sneller en wordt steeds complexer. De TECH day helpt Java experts hun volledige potentieel te behalen en daarmee organisaties succesvol te zijn.

Tech day

30 november

Robert Scholte: Improven Maven builds

25 januari 2023

Boek release Java

22 februari

Play Video

Wie zijn wij? Conspect

it-consultant-conspect-1536x1024

Plezier, passie & partnership

daar staan wij als Conspect al decennia lang voor. Deze kernwaarden zijn het fundament van onze organisatie. Wat wij daarmee willen bereiken is simpel en doeltreffend: bevlogen medewerkers én tevreden klanten.

Wij zijn uw IT partner op het gebied van Software Development, Data Engineering & Reports. 

Wij zijn Conspect
Bij het leukste IT-bedrijf van Nederland: Conspect, maken we graag plaats voor ambitieuze professionals die hun talenten benutten en uitdiepen. Want medewerkers staan bij Conspect op nummer 1, maar dan écht! m Conspect wil blije medewerkers en blije klanten die elkaar samen vooruithelpen. Dat is wat we écht belangrijk vinden en dat is dus ook de belofte aan onze eigen mensen én aan onze klanten. Waar dat uit voortkomt? Uit onze kernwaarden: Plezier, Passie en Partnership. Die klinken door in alles wat we doen. En het resultaat dat we dan krijgen……? Juist, bevlogen medewerkers én tevreden klanten. 

Candidate-1st is een Think Tank. We organiseren events in Tech binnen onze communities. Onze principles zijn harmony, trust & inspiration. 
We helpen candidates met inspirerende events hun maximale potentieel te bereiken en ondersteunen organisaties als HR partner.

Wil je meer weten over werken bij Conspect?

Wil jij een Tech/ kennis sessie bijwonen?

SME-Java-Marten-2048x1365

Marten: SME Java Backend

SME-Agile-Claudia-2048x1365

Claudia: SME Agile

SME-BI-Joerie-2048x1365

Joerie: SME Data Engineering & Reports

Spreekt de visie en de cultuur van Conspect je aan? Kom eens kennismaken met een bak koffie of tijdens een event!